Pagina principala » Cum-Pentru a » Cum se instalează o bibliotecă de filme în Windows Media Center utilizând YAMMM

Cum se instalează o bibliotecă de filme în Windows Media Center utilizând YAMMM

Windows Media Center în Windows 7, deși nu este perfect, a fost un upgrade frumos peste Vista. Media Center vă permite să înregistrați emisiuni TV, să ascultați muzică, să vizualizați fotografii și să urmăriți și filmele prin intermediul acestuia. Mi-a plăcut să folosesc funcția de filme combinată cu XBOX-ul meu 350 pentru a le transmite în HD ca Media Receiver. Din păcate, crearea unei biblioteci de filme prima dată poate fi un pic. Din fericire, o aplicație freeware numită Yammm construită de Mikinho vă permite să automatizați cu ușurință procesul.

Pasul 1 - Descărcarea YAMMM

Jos Yammm pe site-ul lui Mikinho. Dacă găsiți util YAMMM, asigurați-vă că ați lăsat un dolar sau două în cutia de donații.

Pasul 2 - Configurarea YAMMM

După ce instalați YAMMM, este timpul să îl configurați.

Filme Locație

Din prima filă a YAMMM - Bibliotecă - Indicați-o la biblioteca de filme. Faceți clic pe Includeți un dosar și utilizați mini browser-ul mini pentru a ajunge la dosar (sau foldere) în computerul dvs. care conține filme.

Setările bibliotecii

În fila următoare YAMMM va trebui să verificați Redenumiți folderele de film adică "Super Troopers (2001) precum și casetele de selectare de la Redenumiți fișierele de filme (și fișierele asociate) la Utilizați rating IMDB (așa cum se arată mai jos). Aceste setări sunt necesare pentru a vă afișa filmele într-o listă organizată în Media Center.

Metadate și utilizatori

În al treilea fișier, va trebui să verificați Windows 7 Media Center din categoria fișierelor de informații meta și selectați utilizatorii care pot utiliza YAMMM.

Film de artă

Alegeți setările dvs. Artwork din fila Artwork. Aceasta va afișa coperta filmelor. Verifica Descărcați arta folderului (folder.jpg) și Salvați originalul înainte de a redimensiona sau optimiza (* original.jpg). Dacă intenționați să vizualizați acest lucru pe un monitor mare de televiziune de înaltă definiție sau pe televizor, vă recomandăm să setați o rezoluție foarte mare pentru o rezoluție și o calitate maximă a imaginii. Setarea este configurabilă pentru a vă putea juca până când veți găsi ce funcționează pe televizor.

Filme DVD

Dacă introduceți un disc DVD în computer, Windows Media Center și YAMMM îl vor recunoaște și vor descărca toate datele necesare. Mai jos sunt opțiunile pe care le recomand, dar din nou, depinde de tine.

ascunzătoare

ascunzătoare vă permite să vizualizați fișierele .xml create pentru filmele dvs. Dacă fila dvs. Cache este necompletată, nu vă puneți în panică. YAMMM ar putea să vă actualizeze filmele și metadatele dvs. ar putea să nu fie încă descărcate.

Economisire

Asigurați-vă că Salvați config-ul dvs. după ce ați terminat instalarea, apoi sariți în Media Center pentru a vedea cum arată lucrurile.

Pasul 3 - Configurați Biblioteca de film Windows Media Center

Începeți prin a intra în Sarcini și apoi Setări.

Alege Biblioteci media.

Selectați Filme și apoi Următor →.

Alege Adăugați foldere în bibliotecă și apoi Următor →.

Alegeți opțiunea potrivită pentru dvs. (de obicei Pe acest computer), apoi faceți clic pe Următor →.

Navigați la filmele dvs. și verificați folderele care le conțin. presa Următor → din nou pentru a continua.

Confirmați modificările apăsând Da, utilizați aceste locații și faceți clic pe finalizarea pentru a merge la ecranul anterior și pentru a salva setările.

Totul este gata! Biblioteca de filme ar trebui să apară acum cu noul aspect flash al YAMMM pentru Media Center!